Vrijwilliger

Werken als vrijwilliger is dankbaar werk. Op veel locaties van InteraktContour steken vrijwilligers elke keer weer met heel veel plezier de handen uit de mouwen. In totaal zijn ruim 400 vrijwilligers verbonden aan onze organisatie. De één is bijna dagelijks aanwezig, een ander komt liever een paar uurtjes per week.
 

Meer vrijwilligers nodig

Binnen InteraktContour is er voor ieder wel iets om te doen: meewerken in de tuin, koffie inschenken tijdens de pauze, een ommetje maken of bijvoorbeeld het verzorgen van vervoer van en naar de dagbesteding.
 

Vrijwilligers aan het woord

Wie kunnen beter vertellen over vrijwilligerswerk bij InteraktContour dan onze vrijwilligers zelf. Lees daarom hier het ervaringsverhaal van Charel van Dijk.
 

Extra informatie

  • Iedere vrijwilliger die 16 uur of minder per week vrijwilligerswerk doet, heeft de mogelijkheid een vrijwilligersvergoeding te ontvangen.
  • Vrijwilligers hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan interne scholingen, mits de scholingen van meerwaarde zijn voor het werk dat zij bij InteraktContour verrichten.
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is voor onze vrijwilligers verplicht. Wij vragen voor jou een VOG aan zodra jij bent aangenomen als vrijwilliger.
 

Belangstelling om vrijwilligerswerk te doen?

Neem dan rechtstreeks contact op met de locatie waar je een handje wilt helpen. Je vindt de locaties in ons werkgebied.


Stel hier je vraag Bel ons: 0341 255 777
(elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur)
Terug naar boven

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van