Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in een vacature? Reageer dan direct online. We leggen hieronder uit hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet. Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert kan de procedure verschillen.


Ontvangst sollicitatie
Heb je je cv met motivatie via de website naar ons verstuurd? Mooi! We sturen je direct een ontvangstbevestiging via de mail op het e-mailadres dat je hebt ingevuld op het sollicitatieformulier. Je ontvangt uiterlijk binnen twee weken bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek(ken)
Indien wij aan de hand van je motivatiebrief en je CV voldoende aanknopingspunten voor de functie zien, dan nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij je meer over de functie en onze organisatie. En stellen wij jou vragen over aspecten die voor de functie relevant zijn. Uiteraard kun je zelf ook vragen stellen. Zo kunnen we samen beoordelen of er van beide kanten een “match” is. Afhankelijk van de functie vindt er een 2e sollicitatiegesprek en/of een meeloop-dag plaats.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden worden besproken tijdens het sollicitatiegesprek of op een later moment in een afrondend gesprek.

Referenties
Het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van onze sollicitatieprocedure. Hiervoor zullen wij van tevoren toestemming vragen.


Stel hier je vraag Bel ons: 0341 255 777
(elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur)
Terug naar boven

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van