Arbeidsvoorwaarden

Wat mag je van ons verwachten? Uiteraard stelt InteraktContour hoge eisen aan haar medewerkers. Daar staat wel wat tegenover: opleidingsmogelijkheden, ontwikkelen, doorgroeien en volop ruimte om je vak uit te oefenen. Goede arbeidsvoorwaarden? Vanzelfsprekend. Lees op deze pagina meer over de verschillende onderdelen.


Salaris
Op de werkzaamheden bij InteraktContour is de CAO Gehandicaptenzorg van toepassing.  Hierin zijn de landelijke afspraken vastgelegd over onder andere salaris. Bekijk de CAO op www.vgn.nl/cao. De hoogte van je salaris hangt af van ervaring en de functie waar je voor in aanmerking komt. Het salaris van medewerkers met vaste uren wordt altijd aan het eind van de maand, maar voor de 1e van de nieuwe maand betaald. Het salaris van oproepkrachten wordt een maand later uitbetaald, aangezien het salaris afhankelijk is van het aantal gewerkte uren een maand daarvoor.

Eindejaarsuitkering
Alle medewerkers van InteraktContour ontvangen aan het eind van het jaar een eindejaarsuitkering van ongeveer 7,05% van het jaarsalaris. Geen volledige maandsalaris, maar een mooi extra bedrag in de decembermaand.

Vakantiegeld
Iedere medewerker van InteraktContour spaart automatisch vakantiegeld. Maandelijks wordt er 8% apart gehouden, het bedrag wordt in mei uitgekeerd. Werk je als oproepkracht? Dan krijg je het vakantiegeld maandelijks uitbetaald in je salaris.

Arbeidsduur en werktijden
InteraktContour kent een fulltime werkweek van 36 uur. Binnen InteraktContour zijn zowel fulltime, parttime als flexibele contracten mogelijk. In overleg met je leidinggevende maak je afspraken over de werktijden.

Vakantie uren
In de CAO is vastgelegd dat ieder fulltime werkende medewerker recht heeft op 144 vakantie uren per kalenderjaar met behoud van het salaris. Voor werknemers met een parttime dienstverband is de regeling naar rato van de omvang van het dienstverband. Werk je oproepkracht? Dan wordt je recht op vakantiedagen uitgekeerd in je salaris.

Reiskosten
InteraktContour vergoedt woon-werkverkeer reiskosten conform de CAO. Als medewerkers van InteraktContour heb je recht op een tegemoetkoming in de reiskosten ongeacht de wijze van vervoer voor zowel de heen- als terugreis.
Dienstreizen kun je declareren, de kosten die je maakt worden achteraf terugbetaald.

Pensioenregeling
In het Pensioenfonds Zorg en Welzijn bouw je pensioen op. Als werknemer draag je per maand 11,75% premie bij voor je pensioen. Voldoende om straks van je oude dag te kunnen genieten.

Extra's
Gezondheid en fitheid - zowel mentaal als fysiek - staan hoog in het vaandel bij ons. Daarom kun je tegen gunstige voorwaarden een fiets aanschaffen en een sportschoolabonnement afsluiten.

Stel hier je vraag Bel ons: 0341 255 777
(elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur)
Terug naar boven

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van