Werken bij

Wil je aan de slag als professional, vrijwilliger of stagiair bij InteraktContour? Bekijk onze vacatures en lees meer over de mogelijkheden bij Behandeling, Maatschappelijke Ondersteuning of Zorg en wonen.


Vacature Alert

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van passende vacatures? Activeer dan de InteraktContour Vacature Alert en ontvang de nieuwste vacatures die voldoen aan jouw zoekprofiel automatisch in je mailbox. Zo weet je precies welke nieuwe vacatures er zijn.

Lees meer

Ik wil aan de slag als…

Professional

Wij zijn continu op zoek naar professionals die onze dienstverlening naar een hoger niveau kunnen tillen.

Lees meer

Stagiair

Wil jij ervaring opdoen in de zorg? Met een stageplek bij InteraktContour maak je kennis met veel verschillende onderdelen van ons vak.

Lees meer

Vrijwilliger

Binnen InteraktContour is er voor ieder wel iets om te doen: meewerken in de tuin, koffie inschenken tijdens de pauze, een ommetje maken of bijvoorbeeld het verzorgen van vervoer van en naar de dagbesteding. Interesse?
 

Lees meer

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse in een vacature? Reageer dan direct online. We leggen hieronder uit hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet. Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert kan de procedure verschillen. Lees meer>

Lees meer

Arbeidsvoorwaarden

Op de werkzaamheden bij InteraktContour is de CAO Gehandicaptenzorg van toepassing. Hierin zijn de landelijke afspraken vastgelegd over bijvoorbeeld salaris, werk- en rusttijden, vakantie, verlof, pensioen en het sociaal beleid. Bekijk de CAO op www.vgn.nl/cao

Lees meer

Vacature alert
Word als het eerste op de hoogte
gebracht van passende vacatures!