Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Enschede - Perikplein

Woonlocatie Perikplein

Perikplein 58
7512 JC Enschede
T. 053 434 55 33
E. perikplein@interaktcontour.nl

1 appartement beschikbaar waarin de mogelijkheid bestaat om zelfstandig te wonen met begeleiding op afstand. De begeleiding/ verzorging wordt georganiseerd door woonlocatie Perikplein. Daar dit appartement op afstand ligt van de locatie is de begeleiding/verzorging niet fysiek direct beschikbaar. De cliënt die hier komt wonen zal in staat moeten zijn zijn/ haar hulpvraag te bundelen en uit de stellen. In de 24 uurs nabijheid wordt voorzien middels hulpmiddelen in de communicatie.
 
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Perikplein in Enschede leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie Perikplein biedt plek aan 34 mensen met hersenletsel die de bescherming van 24-uurs zorg nodig hebben.  
 

Je eigen appartement

De woonlocatie maakt deel uit van een wooncomplex in het centrum van Enschede. Er zijn hier 34 appartementen voor mensen met hersenletsel. Een aantal appartementen is ingericht voor tijdelijk verblijf: ter overbrugging van een wachttijd of om te logeren.
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement bij locatie Perikplein, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt. 
 

Logeren voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Woonlocatie Perikplein biedt ook logeermogelijkheden. Om tijdelijk je naaste te ontlasten, of bijvoorbeeld bij een vakantie of ziekenhuisopname. Wil je meer weten over onze logeermogelijkheden? Klik dan hier, of neem contact op met zorgbemiddeling via zorgbemiddeling@interaktcontour.nl of via 0341 255 776.
 

Ook in Enschede

Woonlocatie de Bontweverij
Woonlocatie Geert de Leeuwhuis
Woonlocatie Zuiderval
Logeerplek Perikplein
Dagbesteding Enschede, locatie Hogeland
Dagbesteding Enschede, locatie Polaroid
Dagbesteding Enschede, locatie Presentus
Individuele begeleiding Enschede
Behandeling Enschede


Saskia van Schooten

Teamleider

T: 06 12 81 10 25

E: s.v.schooten@interaktcontour.nl


Sofia Gemser

Zorgbemiddelaar

T: 06 82 94 57 58

E: s.gemser@interaktcontour.nl