Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Almelo - de Burcht

Woonlocatie de Burcht

Burcht 80
7608 JG Almelo
T. 0546 87 17 60
E. burcht@interaktcontour.nl

Over de Burcht

De Burcht is een sfeervolle woonlocatie met 24 zelfstandige appartementen. Zowel overdag, als ’s avonds en ’s nachts is er zorg en ondersteuning aanwezig waar je een beroep op kunt doen. De appartementen en de gemeenschappelijke ruimten zijn rolstoeltoegankelijk.

Er wordt dagelijks vers gekookt waarbij je de mogelijkheid hebt gezamenlijk te eten in een van beide woonkamers, of in je eigen appartement. Ook kan een aantal dagdelen per week dagbesteding op de locatie worden gevolgd.

Begeleid wonen in Almelo - jouw eigen woning

Alle appartementen zijn op de begane grond en hebben een kleine tuin met terras. Ieder appartement heeft een woon-slaapkamer met aanrechtblok en een eigen badkamer.

Over de omgeving

De woonlocatie is gelegen in de wijk Schelfhorst, in het noorden van Almelo. Een groene wijk met een prachtig park en een groot overdekt winkelcentrum op loopafstand.

Verhuizing naar de Klokkenbelt

In de toekomst verhuist locatie de Burcht naar de Klokkenbelt in Almelo. Hier wordt een prachtige woonlocatie gerealiseerd met 66 moderne zelfstandige appartementen. Klik hier om een sfeerimpressie te bekijken van de Klokkenbelt.

Belangstelling in begeleid wonen in Almelo?

Spreekt locatie de Burcht je aan? Wil je straks ook wonen met zorg in Almelo, in een prachtig appartement in de Klokkenbelt? Neem dan contact op met Sofia Gemser om de mogelijkheden te bespreken. Tel. 06 82 94 57 58 of email s.gemser@interaktcontour.nl.

Ook in Almelo

In Almelo hebben we 2 woonlocaties. Kijk voor meer informatie over onze andere locatie op Catharinahof.
Naast wonen bieden we in Almelo ook de mogelijkheid om dagbesteding te volgen en bieden we behandeling en individuele begeleiding.

Leoni Eusterbrock

Teamleider

T: 06 22 98 89 17

E: l.eusterbrock@interaktcontour.nl


Sofia Gemser

Zorgbemiddelaar

T: 06 82 94 57 58

E: s.gemser@interaktcontour.nl