Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Begeleid zelfstandig wonen Enschede - de Bontweverij

Woonlocatie de Bontweverij

Bontweverij 45
7511 RC Enschede
T. 053 431 33 06
E. bontweverij@interaktcontour.nl
Zorg met Verblijf met geplande begeleidng / zorg.
Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie de Bontweverij in Enschede leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 
 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie de Bontweverij is bestemd voor volwassen mensen met hersenletsel, een lichamelijke beperking of een cronische ziekte. De Bontweverij ligt vlakbij het centrum van Enschede.
 

Je eigen appartement

Woonlocatie de Bontweverij heeft 9 appartementen voor mensen die zo zelfstandig mogelijk willen wonen. Op nr. 45 is het Inloophuis. Dit is een appartement dat we hebben ingericht als ontmoetingsruimte. Tijdens openingstijden kun je hier andere bewoners ontmoeten en samen eten of koffie en thee drinken. Hier zit trouwens ook het kantoor van de begeleiders. 
 

Gesprek en plan op maat

Samen met een medewerker van InteraktContour bekijk je hoe jij het best kunt wonen. En wáár jij het best kunt wonen: in een appartement bij de Bontweverij, op een andere locatie, of thuis met 24 uurs professionele zorg (Volledig Pakket Thuis). Kortom: we zoeken voor jou de beste plek en maken een plan op maat.

Liever thuis wonen? Dan kan met Volledig Pakket Thuis (VPT)

Wil je graag thuis blijven wonen, maar heb je wel 24-uurs zorg nodig? Dan is het Volledig Pakket Thuis (VPT) een oplossing. Een medewerker van InteraktContour komt dan bij jou thuis. Je krijgt thuis de zorg of ondersteuning die jij nodig hebt. 
 

Ook in Enschede

Woonlocatie Geert de Leeuwhuis
Woonlocatie Perikplein
Woonlocatie Zuiderval
Dagbesteding locatie de Bothof
Dagbesteding locatie Hogeland
Individuele begeleiding
Logeerplek Perikplein
 

Ellen Woesthuis

Teamleider

T: 06 21 99 15 48

E: e.woesthuis@interaktcontour.nl


Sofia Gemser

Zorgbemiddelaar

T: 06 82 94 57 58

E: s.gemser@interaktcontour.nlContact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van