Waar vind je ons?

InteraktContour biedt behandeling, begeleiding en 24-uurs zorg in de provincies Overijssel, Flevoland, Utrecht en een deel van Gelderland.

Je vindt ons met diverse locaties en disciplines. Op basis van jouw behoefte, vereiste zorg en beschikbaarheid van onze locaties kunt u bij InteraktContour terecht. We hebben meerdere locaties voor zorg, begeleiding en behandeling. Bekijk onze locaties om meer informatie te krijgen over de werkwijze of een plan op maat.


Begeleid wonen - Wonen met zorg

InteraktContour heeft meerdere locaties waarbij mensen die de gevolgen van hersenletsel ervaren terecht kunnen. Zelfstandig wonen is niet meer vanzelfsprekend. Bij onze woonlocaties met begeleiding woon je zelfstandig, maar met 24-uurs zorg. Dan ontvang je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt in het dagelijks leven.
 

Behandeling

Wanneer je hersenletsel hebt, kom je na een intensieve tijd weer thuis. Eenmaal thuis kan je dagelijks tegen problemen aanlopen. Om thuis grip op het leven te houden bieden wij behandeling aan.


Dagbesteding

Wanneer je hersenletsel hebt, is het mogelijk dat je jouw vaardigheden opnieuw moet leren of blijven onderhouden. InteraktContour biedt dagbesteding aan om jouw persoonlijke doelen te behalen.


Individuele begeleiding

Heb je zorg of ondersteuning nodig, maar kan je wel zelfstandig thuis wonen? Ook dan zijn de begeleiders van InteraktContour er voor je. Wij bieden je zorg en begeleiding bij je thuis.

Neem contact op met de dichtstbijzijnde locatie en bespreek de mogelijkheden.

Contact opnemen


Locaties in Urk

Dagbesteding Urk

Burgemeester J. Schipper Kade 10
8321 EH Urk

Tel: 06 83 71 39 58

Lees meer

Individuele begeleiding Urk

Burgemeester J. Schipper Kade 10
8321 EH Urk

Tel: 06 22 56 26 96

Lees meer