Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Waar vind je ons?

InteraktContour biedt behandeling, begeleiding en 24-uurs zorg in onder andere Almere. Ons totale werkgebied ligt in Flevoland, Overijssel, Utrecht en een deel van Gelderland.

Ervaar jij de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel? Zijn alledaagse taken niet meer vanzelfsprekend? Dan kan hulp bij hersenletsel een uitkomst bieden. Hersenletsel verandert het leven. Daarom willen we samen met jouw de mogelijkheden doornemen. Afhankelijk van jouw behoefte, waar je tegen aan loopt en wat juist goed blijft gaan, ontwikkelen wij een plan op maat. Dit kan begeleid wonen, behandeling, dagbesteding of individuele begeleiding zijn. In Almere bieden wij al deze mogelijkheden aan.
 

Begeleid wonen - Wonen met zorg Almere

InteraktContour heeft vier locaties in Almere waarbij mensen die de gevolgen van hersenletsel ervaren terecht kunnen. Dit zijn woonlocaties waar je zelfstandig woont, maar 24 uur per week zorg tot je beschikking hebt. Je woont in een appartement van InteraktContour en ontvangt begeleiding en zorg van een professional. Zo krijg je weer grip op het leven.


Behandeling Almere

Aan de Jaagmeent 187 in Almere hebben wij een specifieke behandellocatie voor mensen met hersenletsel. Vanuit deze locatie bieden wij behandeling op maat, maar kun je ook vanuit huis werken aan jouw doelen om het dagelijks leven eenvoudiger te maken.


Dagbesteding in Almere

Wanneer je hersenletsel hebt, is het mogelijk dat je jouw vaardigheden opnieuw moet leren of blijven onderhouden. InteraktContour biedt dagbesteding in Almere aan om jouw persoonlijke doelen te behalen. Wij beschikken over twee verschillende dagbesteding locaties in Almere.


Individuele begeleiding in Almere

Heb je zorg of ondersteuning nodig, maar kan je wel zelfstandig thuis wonen? Ook dan zijn de begeleiders van InteraktContour er voor je. Wij bieden je zorg en begeleiding bij je thuis.

Neem contact op met de dichtstbijzijnde locatie en bespreek de mogelijkheden.

Contact opnemen


Individuele begeleiding aanbod in Almere

Individuele begeleiding Almere

Europalaan 828
1363 BM Almere

Tel: 036 536 90 35

Lees meer

 Terug naar overzicht van alle Individuele begeleiding locaties