Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Waar vind je ons?

Dit doen wij in Deventer

InteraktContour helpt in Deventer en omgeving mensen met hersenletsel bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, ongeluk of hersentumor weer grip krijgen op hun leven. Op het gebied van leven, wonen en werken. Wij bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurs zorg.

Hersenz behandeling

Voor mensen die klaar zijn met revalideren of al een tijd thuis zijn, bieden we een intensief behandeltraject. Hierin leer je omgaan met de gevolgen van je hersenletsel waardoor je weer zelfvertrouwen krijgt en leert je wat je wél kunt.

Lees meer over behandeling

Begeleiding thuis

Met begeleiding thuis krijg je handvatten, waardoor jij – met hulp van de mensen om je heen – zelfstandig kunt blijven wonen en zo zelfstandig mogelijk kunt blijven functioneren. Bijvoorbeeld het structureren van je dag, hoe je met voor jou lastige situaties kunt omgaan en hoe je een sociaal netwerk kunt opbouwen en onderhouden.

Lees meer over begeleiding thuis

Dagbesteding in Deventer

Bij de dagbesteding werk je aan persoonlijke doelen, die gericht zijn op het in stad houden of verbeteren van bepaalde vaardigheden. Dit helpt om zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen blijven doen. Dagbesteding Deventer biedt daarnaast ook de mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen.

Lees meer over dagbesteding

Wonen met zorg in Deventer

Op de woonlocaties van InteraktContour woon je zelfstandig, in je eigen appartement. Er zijn echter altijd professionals aanwezig die, waar jij dat nodig vindt, kunnen ondersteunen. Zo houd je zelf de regie over je leven.

Lees meer over wonen met zorg bij Landsherenpoort en Spikvoorde

Contact opnemen


Dagbesteding aanbod in Deventer

Dagbesteding Deventer, locatie Tamarinde

Hercules Seghersstraat 1
7412 GT Deventer

Tel: 0570 64 97 94

Lees meer

 Terug naar overzicht van alle Dagbesteding locaties