Waar vind je ons?

Dit doen wij in Almelo voor mensen met hersenletsel

InteraktContour biedt in Almelo gespecialiseerde hulp aan mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Wij helpen mensen met hersenletsel te ontdekken wat nog wel kan, om weer grip krijgen op hun leven. Wij bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurs zorg.

Hersenz behandeling

Hersenletsel gaat niet over, maar je kunt er wel mee leren omgaan. Door te praten over de veranderingen, te bewegen en je energie beter te verdelen. Hersenz behandeling is een intensief traject dat uit verschillende bouwstenen bestaat. Lees meer over hersenletsel behandeling in Almelo.

Begeleiding thuis

Begeleiding thuis biedt ondersteuning bij praktische zaken, zoals het plannen van de dag en het trainen van vaardigheden. Maar ook bij het opbouwen van een sociaal netwerk en het omgaan met lastige situaties. Met individuele begeleiding krijg je handvatten, waardoor jij – met hulp van de mensen om je heen – zelfstandig kunt blijven wonen en zo zelfstandig mogelijk kunt blijven functioneren. Lees meer over begeleiding thuis.

Dagbesteding in Almelo

Als betaald werken niet meer lukt, helpen we bij het vinden van vrijwilligerswerk waarin jij je talenten kunt benutten en ontwikkelen. Ook bieden we dagbesteding waar je werkt aan persoonlijke doelen, zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast biedt de dagbesteding in Almelo de kans om anderen te ontmoeten. Lees meer over dagbesteding.

Wonen met zorg in Almelo

Soms moeten mensen door hun hersenletsel 24 uur per dag een beroep kunnen doen op gespecialiseerde zorg. Op de woonlocaties van InteraktContour woon je zelfstandig, in je eigen appartement. Hierdoor houd je zelf de regie over je leven.
Meer over wonen met zorg? Bekijk onze woonlocatie: 

Woonlocatie de Burcht
Woonlocatie Catharinahof

Contact opnemen


Dagbesteding locaties in Almelo

Dagbesteding Almelo, locatie Knooppunt

Cath. v. Renneslaan 126
7604 KV Almelo

Tel: 0546 85 09 83

Lees meer

 Terug naar overzicht van alle Dagbesteding locatiesContact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van