Begeleid wonen met 24-uurs zorg

  • Wanneer iemand thuis niet alles zelf meer kan, zijn er bij ons diverse mogelijkheden om begeleid te wonen. Afhankelijk van de wensen en capaciteiten van de cliënt wordt gekeken wat het beste past en hoe de cliënt zo zelfstandig mogelijk kan wonen.
  • Kan iemand niet alles meer alleen? Dan is Volledig Pakket Thuis wellicht een uitkomst: daarmee wonen mensen zelfstandig thuis, maar worden zij op vaste tijdstippen door een begeleider bezocht om de ondersteuning te krijgen die ze nodig hebben. Ook hebben ze 24 uur per dag direct hulp achter de hand door middel van een noodknop. 
  • Soms is het fijner om zorg en ondersteuning altijd in de buurt te hebben. Dan zijn er appartementen beschikbaar die vlakbij een van onze woonlocaties liggen. De cliënt woont daar zelfstandig, maar kan ook gebruik maken van de mogelijkheden die de locatie om de hoek biedt, zoals mee-eten of een praatje maken in de gezamenlijke huiskamer.
  • Is er meer ondersteuning nodig, zoals hulp bij het in en uit bed komen of de toiletgang? Dan kan wonen in een van onze 36 woonlocaties met 24-uurs zorg een oplossing zijn. Elke cliënt heeft zijn eigen appartement waar hij/zij zelfstandig woont en wordt daar begeleid waar dat nodig is.
  • Is er voor een korte periode een logeerplek nodig, bijvoorbeeld om het thuisfront even te ontlasten of om te herstellen na een ziekenhuisopname? Ook dan kunnen mensen bij onze woonlocaties terecht. 

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van