Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Tijdelijk de zorg uit handen

Het is vaak niet gemakkelijk om altijd klaar te staan en te zorgen voor een naaste met hersenletsel. InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden om jou te kunnen ontlasten. Zodat jij kunt werken of even een moment hebt voor jezelf. Er zijn verschillende mogelijkheden, zo kan jouw naaste enkele dagdelen naar de dagbesteding of zelfs een poosje gaan logeren bij InteraktContour.  

Dagbesteding

InteraktContour biedt dagbesteding aan mensen met hersenletsel. Daar kan hij of zij werken aan de eigen doelen en vaardigheden, onder begeleiding van vrijwilligers en professionals.

Logeren

InteraktContour heeft enkele logeerappartementen ter beschikking. Een plek waar je naaste tijdelijk terecht kan als de situatie dit vraagt. Bijvoorbeeld omdat er iets gebeurt waardoor jij tijdelijk niet thuis kunt zijn. Of omdat je zelf tijd nodig hebt om tot rust te komen.

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van