Kwaliteitsrapport 2017

Verder met kwaliteit

Met dit rapport schetst InteraktContour, zo transparant als mogelijk, een beeld van de kwaliteit van zorg in 2017. Met cijfers en ook met de betekenis van die cijfers in de praktijk. Hoe kan de organisatie zo goed mogelijk mensen met hersenletsel verder helpen in het leven? Waar kan de dienstverlening (nog verder) verbeterd worden?
Download hier het volledige kwaliteitsrapport 2017Medezeggenschap: Iedereen krijgt een stem bij InteraktContour

Iedereen kan zijn stem laten horen

Ook bij de dagbesteding in Epe vinden ze het belangrijk dat deelnemers hun stem laten horen. Natuurlijk mogen deelnemers altijd een begeleider aan de mouw trekken.

Lees verder >>


Ontwikkeling van medewerkers

Altijd in ontwikkeling

Senior begeleider Marijke de Reus werkt al ruim 16 jaar voor InteraktContour. Ze heeft nooit een stip aan de horizon gezet maar heeft wel de drive om zich te blijven ontwikkelen.


Zelfstandig leven met een beetje hulp

Luuk Rozendom (37) kreeg een hersenvliesontsteking toen hij zeven jaar oud was. Op zijn 17e kreeg hij een herseninfarct en vlak daarna ook nog een ongeluk op de fiets.


Lees verder>>


E-health: Wat moet Joop nog zonder zijn beeldhorloge?

Wat moet Joop nog zonder zijn beeldhorloge?

Joop staat positief in het leven. Dankzij zijn beeldhorloge woont hij vrij zelfstandig in een leuke rijtjeswoning met tuin in een rustige wijk van Steenwijk. Lees verder


Teamontwikkeling

Wat doen woonlocaties aan teamontwikkeling?

Tijdens de teamdag van woonlocatie de Ark in Dronten is er een mooie doelstelling geformuleerd. Marijke ziet dat het werken aan de doelstelling van het team ook bijdraagt aan een betere samenwerking onderling. En Mieke vertelt hoe haar team zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.


Lees verder >>Stel hier je vraag Bel ons: 0341 255 777
(elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur)
Terug naar boven

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van