Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Kwaliteit

InteraktContour wil mensen met hersenletsel de best mogelijke zorg en ondersteuning bieden om verder te kunnen na hersenletsel. De kwaliteit van onze zorg en ondersteuning voldoet vanzelfsprekend aan de vastgestelde kwaliteitsnormen. Het wordt echter ook bepaald door wat betekenisvol is in het leven van onze cliënten en hoe wij daar aan kunnen bijdragen, en door wat cliënten belangrijk vinden in goede zorg. Cliënten zeggen in het cliënttevredenheidsonderzoek waarde te hechten aan:
 

  • Goede bejegening en houding: begrip, respect en serieus nemen
  • Aandacht: luisterend oor, de tijd nemen
  • Passende hulp/zorg wanneer de cliënt dat nodig heeft
Samen met cliënten, hun naasten en onze medewerkers doen we ons best om de kwaliteit van zorg en ondersteuning voortdurend te verbeteren. Het cliënttevredenheidsonderzoek, het medewerkersonderzoek, CIIO, en ons zelfmeetinstrument AEPG geeft ons hiervoor belangrijke informatie.
 

Kwaliteitsrapport 2018

Het kwaliteitsrapport 2018 laat zien dat cliënten en hun naasten tevreden zijn over het wonen, de zorg, begeleiding en ondersteuning die we bieden. Verwijzers en betalers zijn daarover ook tevreden. En medewerkers hebben plezier in hun werk en halen er voldoening uit en zetten zich in om nog betere professional te worden.
Download hier het volledige kwaliteitsrapport 2018.
 

Periodieke cliëntraadplegingen door het LSR

Het LSR is een landelijk steunpunt voor medezeggenschap. Dit is een onafhankelijke en externe koepelorganisatie, die aan de hand van cliëntonderzoek inventariseert op welke gebieden InteraktContour voldoet aan gestelde eisen vanuit kwaliteitsvereisten en op welke punten verbetering mogelijk is. De uitkomsten en evaluaties van alle uitgevoerde cliëntenraadplegingen zijn te lezen in het kwaliteitsrapport van InteraktContour.
 

Certificaten

  • Sinds november 2017 zijn zowel begeleiding als dagbesteding en behandeling binnen InteraktContour gecertificeerd volgens de ISO 9001: 2015 normen: maatstaf/iso 9001

 
 


Stel hier je vraag Bel ons: 0341 255 777
(elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur)
Terug naar boven

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van