Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Word vrijwilliger bij dagbesteding Almere!

22 februari 2021

Ieder mens heeft zijn eigen talenten. De één kan goed koken, de ander heeft groene vingers, is creatief of is goed in administratieve taken. Wat is jouw talent? Wil jij dat inzetten voor met mensen met hersenletsel? Word dan vrijwilliger bij InteraktContour in Almere.
 
Als vrijwilliger maak je deel uit van een team van professionele begeleiders. Je ondersteunt mensen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen, gericht op het vergroten van zelfstandigheid of onderhouden daarvan. Als vrijwilliger bij InteraktContour Almere kun je begeleiden bij een dagje uit, fietsmaatje worden, wandel maatje worden of iets anders doen dat past bij wat jij leuk vindt.
 
Wie zoeken we?
We zoeken iemand die oprecht belangstelling voor een ander heeft, makkelijk contacten legt en zich kan inleven in de ander. Iemand die iets wil betekenen voor zijn medemens en hen wil ondersteunen bij het zetten van stapjes vooruit. De ene keer is dat een luisterend oor, de andere keer help je bij het ontdekken van nieuwe talenten en passies.
 
Wat mag je van ons verwachten?

  • Een cursus Breinbasics waarin  je meer leert over de oorzaken en gevolgen van hersenletsel
  • Een plezierige werkomgeving en een collegiaal team
  • Een vast aanspreekpunt binnen het team
  • Een kleine onkostenvergoeding
  • Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
Heb je belangstelling of wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij InteraktContour in Almere? Neem gerust contact op met Dieuwke of Nienke. Je kunt hun bereiken via onderstaande contactgegevens.
  • Dieuwke Venema: tel 06 82 94 57 57, e-mail: d.venema@interaktcontour.nl
  • Nienke Snijder: tel 06 36 43 01 77, e-mail:  n.snijder@interaktcontour.nl