Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Woonlocatie de Meidoorn zoekt chauffeur

13 mei 2019

Bij woonlocatie de Meidoorn in Raalte wonen mensen die hersenletsel hebben opgelopen door bijvoorbeeld een beroerte, hersenbloeding of ongeluk. Zij wonen zelfstandig maar kunnen 24 uur per dag aanspraak maken op zorg en ondersteuning. Vaak zijn cliënten door hun hersenletsel afhankelijk van georganiseerd vervoer en kunnen zij zonder vrijwillige chauffeurs de dagbesteding niet bezoeken. Daarom zoekt woonlocatie de Meidoorn een chauffeur op vrijwillige basis.  

Wij zoeken een rustig iemand die op dinsdag en donderdag met eigen vervoer één van onze bewoners naar zorgboerderij Molenzicht wil brengen en weer terug naar huis.  Vanzelfsprekend worden de gereden kilometers vergoed.
 
Wat mag je van ons verwachten?

  • Een cursus Breinbasics waarin je meer leert over de oorzaken en gevolgen van hersenletsel

  • Een inwerkperiode waarin je leert cliënten comfortabel en veilig te vervoeren

  • Een vast aanspreekpunt binnen het team

  • Een kleine onkostenvergoeding

  • Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering

Belangstelling?

Wil jij je inzetten voor mensen met hersenletsel? Word dan chauffeur bij onze woonlocatie de Meidoorn in Raalte. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marian van der Meer op 06 22 44 33 76 of stuur een email naar m.v.d.meer@interaktcontour.nl.
Zie voor meer informatie over woonlocatie de Meidoorn https://www.interaktcontour.nl/waar-vind-je-ons/woonlocatie-de-meidoorn.
 

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van