Wethouder Vos opent nieuwe locatie InteraktContour

12 december 2018

Wethouder Liesbeth Vos opende maandag 10 december de nieuwe locatie van InteraktContour aan de Callunastraat 15 in Wezep. Hier komen dagelijks mensen met hersenletsel voor dagbesteding en individuele begeleiding. Vanwege groei van de locatie verhuisde InteraktContour medio oktober van Hattem naar een groter pand in Wezep.
 
“De samenwerking met InteraktContour zetten we voort in Wezep. Ik hoop dat de nieuwe locatie voor deelnemers, medewerkers en iedereen die met dagbesteding en individuele begeleiding verbonden is, als een warme jas voelt.” zei de Wethouder in haar openingstoespraak.
 
Blij met nieuwe locatie
De opening vond plaats in aanwezigheid van cliënten, hun naasten en medewerkers van InteraktContour. Zij zijn erg blij met de nieuwe locatie. “We hebben nu aparte ruimtes voor onze verschillende modules zodat we meer activiteiten kunnen aanbieden. Zo hebben we een aparte ruimte met fitnessapparatuur, voor houtbewerking en ook voor onze creatieve activiteiten, computer- en iPad training en onze spraakmuziektherapie. Daarnaast hebben we een gezellige algemene ruimte waar we met elkaar koffiedrinken en lunchen en hebben we voldoende ruimte om een groente- en bloementuin te beginnen.” vertelt Carolien Ernens van InteraktContour.
 
Werken aan doelen
Hersenletsel zet je leven behoorlijk op z’n kop. Toch is er altijd íets mogelijk. Bij de dagbesteding van InteraktContour leren mensen kijken naar wat nog wél kan, zij ontdekken nieuwe talenten onder begeleiding van professionals. Carolien: ‘Wij bieden meerdere modules die cliënten naast elkaar kunnen inzetten. Stap voor stap werken we aan doelen, bijvoorbeeld fit en vitaal blijven zodat je ook thuis meer zelf kunt blijven doen. Of leren communiceren met een iPad als je je zelf door het hersenletsel niet meer goed verstaanbaar kunt maken. In de gemeente Oldebroek kunnen we iedereen met hersenletsel die bij ons aanklopt passende dagbesteding bieden en zorg op maat middels individuele begeleiding thuis.’
 
Meer weten?
Hebt u hersenletsel en loopt u thuis tegen allerlei problemen aan? Neem dan contact op met InteraktContour in Wezep, telefoon 06 10 24 27 75 mail wezep@interaktcontour.nl of kijk op https://www.interaktcontour.nl/waar-vind-je-ons/wezep.

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van