Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Wendy steekt InteraktContour hart onder de riem!

28 april 2020

Gerard Tempelman van dagbesteding Raalte liep afgelopen vrijdag (24 april) Wendy van Dijk en haar Hart in Aktieteam tegen het lijf. “Ik zag dat busje op een parkeerplaats staan en dacht: Gerald, nee heb je en ja kun je krijgen, ga er op af!” en dat deed hij.

“Ik sprak met Wendy over wat InteraktContour doet, corona, de zorg en wat dit betekent voor o.a. bewoners van onze woonlocaties, deelnemers van dagbesteding. Door de noodzakelijke maatregelen is het leven van onze cliënten heel beperkt. Dagbesteding- en behandellocaties zijn gesloten, individuele begeleiding kan niet optimaal plaatsvinden en op woonlocaties missen bewoners sociale contacten zoals bezoek van familie, vrienden. Dit valt ook mensen met hersenletsel erg zwaar.”

Medewerkers van InteraktContour proberen met man en macht het leven voor cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Bijv. door online dagbesteding aan te bieden, via beeldbellen en individuele ondersteuning.

Geraakt door het verhaal van Gerald wilde Wendy graag alle cliënten en medewerkers van InteraktContour een hart onder de riem steken. Dit resulteerde in dit spontane filmpje met een bericht van Wendy: daar word je toch blij van?

Gerald is normaal begeleider op de dagbesteding in Raalte, maar omdat deze vanwege de coronacrisis gesloten is werkt hij tijdelijk op woonlocatie de Meidoorn in Raalte.
 

Heeft u vragen of opmerkingen?

T: 0341 255 777

Heeft u vragen of opmerkingen?

T: 0341 255 777