Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Wij zoeken vrijwilligers voor onze woonlocatie in Nunspeet en dagbestedingslocatie in Zwolle!

9 oktober 2019

Als vrijwilliger maak je deel uit van een team van professionele begeleiders. Je ondersteunt mensen met hersenletsel bij verschillende activiteiten die gericht zijn op het vergroten van de zelfstandigheid. Zo kun je tennismaatje worden, een kopje koffie samen ergens gaan drinken of helpen met koken of lichte klusjes. Jij doet de dingen die bij jou passen! 
 
Bij de dagbesteding worden mensen met hersenletsel begeleidt in alledaagse activiteiten. Dit houdt in dat er ook groepsactiviteiten zijn, zoals koersbal. Bij de woonlocatie gaat het om mensen met hersenletsel die steun krijgen bij wonen (en/of verplegende zorg nodig hebben) en bij een van onze woonlocaties wonen. Vrijwilligers kunnen bij locaties aangeven of ze 1x per week,14 dagen of 1x per maand vrijwilligerswerk willen doen.

Wij zijn op zoek naar mensen die makkelijk contact leggen, een luisterend oor bieden en zich kunnen inleven in de ander. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan de slag gaat met een cursus Breinbasics en een vast aanspreekpunt op locatie mét leuke collega’s.

Lijkt het jou leuk om daadwerkelijk iets te kunnen betekenen voor die ander?

- Neem voor de woonlocatie in Nunspeet contact op met Karin Vis-Lokhorst. Haar emailadres is k.vis@interaktcontour.nl of neem telefonisch contact op 034 – 126 13 21.
- Neem voor de dagbestedingslocatie in Zwolle contact op met Gerrit Dekker. Zijn emailadres is gerrit.dekker@interaktcontour.nl  of neem telefonisch contact op 06 – 51 62 7543.

Heb je belangstelling om vrijwilligerswerk te doen bij InteraktContour, maar op een andere locatie? Neem dan contact op met één van de locaties bij jou in de buurt.