Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

​Vaccinatie cliënten InteraktContour vanaf 25 januari

21 januari 2021

Maandag 25 januari start de landelijke coronavaccinatie van cliënten op kleinschalige woonlocaties binnen de gehandicaptenzorg, waar InteraktContour ook onder valt. Dat is goed nieuws omdat onze cliënten tot de kwetsbare groep behoren. Vaccinatie is de beste stap om hen en de mensen om hen heen te beschermen tegen het virus. En om een einde te maken aan corona.
 
Het is belangrijk dat cliënten hier goed over nadenken. Betrouwbare informatie en er met elkaar over praten helpt hen daarbij. Wij begrijpen dat hierover vragen kunnen zijn. Stel deze dan aan de senior begeleider van de cliënt of aan de teamleider van de woonlocatie.
 
We weten nog niet wanneer onze cliënten aan de beurt zijn. Iedere cliënt ontvangt van zijn of haar huisarts een brief met daarin datum, tijdstip en locatie van vaccinatie.

De coronamaatregelen zijn voor iedereen gelijk en er wordt nog geen onderscheid gemaakt tussen personen die wel of niet gevaccineerd zijn. Dit betekent dat de maatregelen op de woonlocaties vooralsnog blijven bestaan:

  • Pas handhygiëne toe
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand
  • Gebruik een mondneusmasker
  • Laat u testen bij klachten

Voor medewerkers geldt dat zij nog met persoonlijke beschermende middelen moeten blijven werken.
Voor meer informatie over coronavaccinatie verwijzen wij naar www.rijksoverheid.nl en www.rivm.nl.

Heeft u vragen of opmerkingen?

T: 0341 255 777

Heeft u vragen of opmerkingen?

T: 0341 255 777