Theatergroep Wirwar speelt ‘De Hoofdzaak’

11 oktober 2018

Hersenletsel verandert je leven en ook dat van je naasten. Begrip en (h)erkenning van de mensen in je omgeving helpen bij het leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel. Op de Dag van de Mantelzorg staan we hier bij stil. Op uitnodiging van InteraktContour speelt theatergroep WirWar daarom zaterdag 10 november in de Deventer Schouwburg hun succesvolle voorstelling ‘De Hoofdzaak’. Een theaterstuk over leven met hersenletsel.

Ontroerend, confronterend en humoristisch

De spelers van theatergroep WirWar hebben allemaal niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en kunnen daardoor op ontroerende, confronterende en humoristische wijze laten zien wat het leven met hersenletsel inhoud en wat vaak de reacties van de buitenwereld zijn. Een stuk over jachtigheid en rust, watten in het hoofd, verwarring en ontknoping en nog veel meer. De voorstelling wordt muzikaal ondersteund door NAH-ervaringsdeskundige, pianiste en componist Mariëtte Hehakaya.

Kaartverkoop                                                                                                                                    
De kaarten kosten € 5,00, dit is inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn te koop en te reserveren bij de Deventer Schouwburg. Bent u rolstoelafhankelijk? Reserveer dan vooraf een rolstoelplek. De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van