Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Open dag Klokkenbelt voor toekomstige bewoners een succes

16 december 2019

Op zaterdag 7 december opende De Klokkenbelt voor 1 dag haar deuren voor cliënten, hun naasten, medewerkers en vrijwilligers. Tijdens de open dag was het mogelijk om een kijkje te nemen in de appartementen en de gemeenschappelijke ruimtes van de toekomstige woonlocatie. Ook werden de plannen voor de woonomgeving (groen en infrastructuur) gepresenteerd. 

Er waren veel positieve reacties. Van 'prachtig, mooi, modern en eigentijds', tot aan 'ruim en groter dan gedacht'. De toekomstige bewoners kunnen niet wachten tot het zover is om te verhuizen. De kijkdag was een groot succes, voor de bezoekers en voor iedereen die betrokken was bij de organisatie.

Intrek in voorjaar 2020
De werkzaamheden verlopen volgens planning . Het is de verwachting dat in het voorjaar 2020 de eerste bewoners hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe appartement.

Werken bij de Klokkenbelt?
Wij zijn op zoek naar zorgprofessionals (in spé)! Heb je interesse om te werken met mensen met hersenletsel in Almelo? Kijk dan snel bij onze openstaande vacatures via onze website.

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van