Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Opbrengst verloting voor bewegingstrainer Ermelo

1 juli 2019

Vrijdag 28 juni mochten Arina de Wolf en Jolinda Huisman van InteraktContour een cheque ter waarde van 850 Euro in ontvangst nemen van Klaverjasclub Klavertje 4. Met deze donatie komt de aanschaf van een bewegingstrainer voor de dagbesteding heel dichtbij.
 
Klavertje 4 is de klaverjasclub van Ermelo en tijdens de klaverjasavonden is er ook altijd een verloting. De opbrengst hiervan gaat ieder seizoen naar een ander goed doel. Dit seizoen was de opbrengst bestemd voor InteraktContour.
 
Zelf ervaren hoe belangrijk specialistische ondersteuning is
Marianne Bon van Klaverjasclub Klavertje 4 heeft InteraktContour voorgedragen voor de verlotingsopbrengst van afgelopen seizoen: “Ik heb zelf hersenletsel opgelopen en weet welke impact dit op je dagelijkse leven heeft. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk specialistische ondersteuning dan is.”
 
Bewegingstrainer helpt conditie en motoriek te verbeteren
Arina, begeleider bij de dagbesteding van InteraktContour: “We zijn heel blij met de donatie van Klaverjasclub Klavertje 4. Met dit bedrag kunnen we nu bijna een bewegingstrainer kopen. Hiermee kunnen mensen vanuit hun (rol)stoel armen en beenspieren trainen. Juist voor onze cliënten, mensen met niet-aangeboren hersenletsel, is bewegen heel belangrijk. Het verbetert de conditie en motoriek en vergroot daarnaast ook het zelfvertrouwen”. 
 
Verder met hersenletsel
Bij de dagbesteding van InteraktContour komen mensen die als gevolg van een beroerte, ziekte, ongeluk of hersentumor blijvend hersenletsel hebben. Hier trainen mensen hun vaardigheden en motoriek zodat ze zelfredzaam kunnen blijven. Daarnaast biedt de dagbesteding de mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen.

Meer weten over dagbesteding Ermelo? Kijk dan op https://www.interaktcontour.nl/waar-vind-je-ons/ermelo
 

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van