Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Marjo vertelt op radio 3FM over haar beroerte

14 mei 2019

Vandaag is het Dag van de Beroerte. Jaarlijks krijgen zo’n 45.000 mensen in Nederland een beroerte. Meer dan de helft houdt hier hersenletsel aan over. Naast zichtbare gevolgen zoals bijvoorbeeld een verlamming, zijn de gevolgen ook vaak onzichtbaar. Een beroerte overkomt niet alleen oudere mensen. Ook jonge mensen kunnen worden getroffen door een beroerte.

Zo ook Marjo Karssen. Zijn kreeg op 24-jarige leeftijd tijdens het uitgaan een beroerte. Nog dagelijks ondervindt zij de gevolgen hiervan. Ze heeft last van overprikkeling en kan daardoor niet meer tegen drukte. Ook heeft ze last van verminderde energie. Ze volgt Hersenz behandeling bij InteraktContour waarin ze leert haar energie beter te verdelen.Vanochtend was Marjo samen met individueel begeleider Jeanette Pullen te gast in het 3FM radioprogramma ‘Sanders vriendenteam’ waarin zij vertelde wat haar is overkomen. Klik hier om het interview te beluisteren.

Wil je meer weten over Hersenz behandeling, klik dan hier.
 

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van