Lezingen Arno Prinsen tijdens middag over niet-aangeboren hersenletsel

7 november 2018

Op woensdag 14 november is GZ-psycholoog en schrijver Arno Prinsen te gast bij InteraktContour in Raalte. Hij geeft twee lezingen tijdens een middag die geheel in het teken staat van niet aangeboren hersenletsel.

Prinsen heeft uitgebreide ervaring met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Hij zette meerdere scholingstrajecten op om de juiste zorg te verlenen bij mensen met NAH, werkte jaren als psycholoog/gedragskundige met mensen met hersenletsel en schreef diverse boeken over dit onderwerp. Op 14 november geeft hij twee lezingen: de ene gericht op mensen met hersenletsel en de andere gericht op naasten, mantelzorgers en professionals. Beide lezingen staan in het teken van ‘houvast bij hersenletsel’.

Ondersteuning voor mensen met NAH
Naast Arno Prinsen zijn tijdens deze NAH-middag verschillende organisaties aanwezig om hun ondersteuningsmogelijkheden te presenteren. Ook ervaringsdeskundige Siemon Vroom van Weerhandig belicht deze dag zijn praktische hulpmiddelen: na een beroerte in 2007 begon hij een eigen webshop waar hij handige hulpmiddelen verkoopt met een, naar eigen zeggen, laag ziekenhuisgehalte.

Programma
15:00 – 15:30 uur: lezing ‘houvast bij hersenletsel’ door Arno Prinsen voor mensen met NAH
16:15 – 16:45 uur: lezing ‘houvast bij hersenletsel’ door Arno Prinsen voor naasten, mantelzorgers en professionals

Geïnteresseerden zijn 14 november a.s. van harte welkom aan de Landrechtweg 2 in Raalte. Aanmelden kan via Raalte@interaktcontour.nl, https://www.interaktcontour.nl/waar-vind-je-ons/dagbesteding-raalte-locatie-schuilenburg.
 

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van