Langetermijnstrategie InteraktContour krijgt vorm

28 maart 2019

Eind 2018 hebben we met heel veel cliënten, naasten en medewerkers gesproken over de toekomst van InteraktContour. Wat is belangrijk voor de ontwikkeling van de zorg voor cliënten, hoe zorgen we ervoor dat medewerkers hun werk aantrekkelijk blijven vinden en hoe spelen we in op de ontwikkelingen om ons heen.

We hebben alle input verzameld en gebruikt om te komen tot een concept koers voor de komende jaren. De komende maanden gebruiken we om de keuzes van de langetermijnstrategie te toetsen. Er zijn op een aantal locaties bijeenkomsten met cliënten, hun naasten en medewerkers waarin we de langetermijnstrategie in wording bespreken.
Verder zijn er ook gesprekken met stakeholders om de concept  langetermijnstrategie voor te leggen. Rond de zomer zal de langetermijnstrategie definitief worden gemaakt. Dan zult u hier de resultaten kunnen lezen.
 

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van