Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Kwaliteitsrapport 2018: Kwaliteit met hersenletsel

7 juni 2019

Ons Kwaliteitsrapport 2018 is afgerond en gepubliceerd. Elk jaar schrijven we dit rapport, waarin we toelichting geven op onze visie over wat kwaliteit van zorg is en hoe wij de kwaliteit van onze zorg zo hoog mogelijk houden en/of krijgen. 

Blik op projecten en onderzoeken
In het rapport staat veel informatie over de werkzaamheden die wij in 2018 hebben uitgevoerd. In 2018 voerden we tal van projecten en onderzoeken uit om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren. Zo hielpen we meer cliënten aan een zinvolle daginvulling met het project Talent & Ambitie. We werkten aan punten die door cliënten ter verbetering aangekaart werden, zoals gezonder en beter eten op onze locaties. We voerden diverse onderzoeken uit die meehelpen om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren, bijvoorbeeld door te zoeken naar meer oplossingen om het aantal valincidenten te verminderen of om de werkdruk voor onze medewerkers te verlagen. Over deze en veel meer onderwerpen leest u in het Kwaliteitsrapport.

Naast een terugblik op het jaar 2018, kijken we ook naar verbetermogelijkheden in de toekomst. In het rapport geven we dan ook een inzicht in de plannen voor 2019.  


Bent u benieuwd wat wij gedaan hebben en wat wij in 2019 gaan doen? Klik hier om het rapport te lezen.

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van