Word vrijwilliger en zet je talenten in bij InteraktContour

6 december 2018

Ieder mens heeft zijn eigen talenten. De één kan goed koken, de ander heeft groene vingers, is creatief of kan goed voorlezen. Wat is jouw talent? Wil jij dat inzetten voor met mensen met hersenletsel? Word dan vrijwilliger bij InteraktContour.
 
Als vrijwilliger maak je deel uit van een team van professionele begeleiders. Je ondersteunt mensen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen, gericht op het vergroten van zelfstandigheid of het trainen van motorische vaardigheden. Bij de dagbesteding zijn er groepsactiviteiten die regelmaat, ritme en vertrouwen geven. Als vrijwilliger ondersteun je daarbij. Je kunt ook een dagje uit begeleiden, fietsmaatje worden of iets anders doen dat past bij wat jij leuk vindt.
 
Wie zoeken we?

We zoeken iemand die oprecht belangstelling voor een ander heeft, makkelijk contacten legt en kan luisteren naar en zich kan inleven in de ander. Iemand die iets wil betekenen voor zijn medemens en hen wil ondersteunen bij het zetten van stapjes vooruit. Helpt bij het ontdekken van nieuwe talenten en passies, en soms gewoon een luisterend oor biedt.
 
Wat mag je van ons verwachten?

  • Een cursus Breinbasics waarin  je meer leert over de oorzaken en gevolgen van hersenletsel

  • Een plezierige werkomgeving en een collegiaal team

  • Een vast aanspreekpunt binnen het team

  • Een kleine onkostenvergoeding

  • Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering

Heb je belangstelling of wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij InteraktContour? Neem dan contact op met één van de locaties bij jou in de buurt, https://www.interaktcontour.nl/waar-vind-je-ons.

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van