Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Hersenz leert je omgaan met de gevolgen van hersenletsel

18 september 2019

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) zijn positief over het behandelprogramma van Hersenz. Na revalidatie hebben veel mensen te maken met onzichtbare gevolgen van hersenletsel. Vaak stuiten ze op onbegrip vanuit de omgeving. Hersenz biedt daarom modules aan om mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten verder te ondersteunen. De Grootstedelijke Telegraaf vertelt hier meer over in hun artikel: “Klachten als gevolg van hersenletsel? Met Hersenz leer je omgaan met de gevolgen.”

Het Hersenz behandelprogramma
Hersenz is een behandelprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel die op de lange termijn problemen ondervinden in hun dagelijks leven door hun hersenletsel. Zoals moeite met plannen en organiseren, overprikkeling of vermoeidheid. Het Hersenz behandelprogramma is gericht op het leren omgaan met deze gevolgen. In de behandeling worden zowel groepssessies als individuele trainingssessies gegeven. In deze sessies leren zij en hun naasten hoe ze beter kunnen omgaan met de gevolgen van hersenletsel.

Hersenz behandeling ook bij InteraktContour
Ook bij InteraktContour wordt Hersenz behandeling geboden. Op 13 locaties verspreidt over Midden- en Oost-Nederland kunnen mensen met niet-aangeboren hersenletsel én hun partners terecht om te leren omgaan met de gevolgen van NAH op hun leven. Neem voor meer informatie contact met ons op via behandeling@interaktcontour.nl of bel 0341 255 777. 

Klik hier voor het hele bericht