Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

​Goed nieuws Krant jubileert!

9 september 2020

Deze week komt al weer de 26ste editie van de Goed Nieuws Krant uit. Een jubileum voor de krant die al 26 weken, 6 maanden, een half jaar wekelijks door Nathalie van Goor wordt uitgebracht. Met een totaal van maar liefst 303 pagina’s goed nieuws, leuke knutseltips, recepten en fit & vitaal oefeningen. Daarom zetten we Nathalie deze editie in het zonnetje. Namens InteraktContour en alle lezers verrasten we haar met een bloemetje als dank voor 26 weken leesplezier.
 
Behoefte aan blij nieuws
Het idee voor de Goed Nieuws Krant ontstond bij Nathalie doordat cliënten vanwege corona niet meer naar de dagbesteding konden. Het nieuws werd gedomineerd door nare berichten over corona. “Iedereen had behoefte aan blij nieuws en leuke activiteiten voor thuis. Maar ik had niet verwacht dat het zo’n succes zou worden! Ik was werkelijk beduusd door alle leuke reacties van lezers en collega’s. Dat motiveerde me om de krant wekelijks te blijven maken”, vertelt Nathalie.

Ik ga nog even door
Inmiddels zijn veel dagbestedingslocaties weer open. Dus is de hamvraag, hoe lang Nathalie nog doorgaat met de Goed Nieuws Krant. Daar hoeft ze niet over na te denken: “Zolang de krant nog wordt gelezen en mensen er plezier aan beleven. Er zijn nog steeds mensen die door corona aan huis gekluisterd zijn. En uit reacties blijkt dat zij iedere week uitkijken naar een nieuwe editie van de krant. Dus ik ga nog even door!”.