Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Eerste bewoners nemen intrek in de Klokkenbelt

11 september 2020

Onze nieuwe woonlocatie de Klokkenbelt in Almelo voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel is klaar. Deze week namen de eerste bewoners intrek in hun spiksplinternieuwe appartement.

66 moderne appartementen  
De nieuwe woonlocatie van InteraktContour is gevestigd in het historische pand de Klokkenbelt. Dit werd in de jaren 50 gebouwd als bejaardentehuis. Na een grootschalige verbouwing samen met woningstichting STJA, zijn er nu 66 moderne appartementen gerealiseerd. In het entreegebied is een grote ontmoetingsruimte waar je dagbesteding kunt volgen. En is eveneens onze Hersenz behandellocatie gevestigd. Daarnaast is in het pand een gezondheidscentrum aanwezig.

Eigen woonsfeer met gezellige zitjes 
De ruime appartementen hebben een woonkamer met keuken, een slaapkamer en badkamer en een terras of balkon. Deze bevinden zich in twee van de drie woonvleugels, verspreid over vier etages. Iedere etage heeft zijn eigen woonsfeer met gezellige zitjes en een woonkeuken. Daar wordt dagelijks met bewoners gekookt. De locatie is omgeven door een prachtig aangelegde tuin met terrasjes waar het heerlijk zitten is. 
 
Meer weten?

Kijk dan op https://www.interaktcontour.nl/waar-vind-je-ons/begeleid-zelfstandig-wonen-almelo-de-klokkenbelt