Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Behandeling NAH

Concentratieproblemen, overgevoeligheid, moeite met communiceren, stemmingswisselingen, snel moe? Ervaar jij de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel en herken jij deze symptomen? Na bijvoorbeeld een beroerte, CVA, of een schedelbasisfractuur is het leven anders dan daarvoor. De gevolgen van hersenletsel hebben invloed op cognitie, emotie en gedrag. Behandeling van NAH kan ondersteuning bieden.

Behandeling NAH

InteraktContour is er voor mensen en familie die de gevolgen van hersenletsel ervaren en hulp nodig hebben om weer grip op het leven te krijgen. Deze ondersteuning kan vele vormen aannemen. Bijvoorbeeld behandeling NAH op diverse locaties in Nederland.


Behandeling van NAH met een plan op maat

Behandeling van NAH bij InteraktContour kan je ondersteuning bieden in de dagelijkse activiteiten die je onderneemt of zou willen ondernemen. Wij bieden diverse mogelijkheden aan. Dit gaat altijd in goed overleg met jou en jouw naasten, bijvoorbeeld familie en/of een goede vriend. We gaan na wat er goed gaat en waar je moeite mee hebt. Waar wil je in verbeteren, waarom en hoe kan behandeling daar bij aansluiten?

InteraktContour komt met een plan op maat. Persoonlijk gemaakt voor jou. Iedereen ervaart de gevolgen van hersenletsel op een andere manier. Dit vraagt om een specifieke aanpak. Aan de hand van onze kennismaking en gesprekken bieden wij meerdere uitkomsten.
 

Thuis verder met behandeling van NAH

Na bijvoorbeeld een beroerte of ongeluk kan je leven totaal anders zijn. Je kunt tegen problemen aanlopen dat voorheen vanzelfsprekend leek. Kun je echter nog wel thuis blijven wonen, maar heb je behandeling / ondersteuning nodig? InteraktContour biedt dan twee mogelijkheden aan:
  1. Samen met Hersenz bieden wij een behandelprogramma aan. Hier is aandacht voor lichamelijk en geestelijk functioneren. Denken, doen en ervaren.
  2. Het Volledig Pakket Thuis (VPT): hiermee blijf je vertrouwd thuis wonen, maar ontvang je wel 24-uurs zorg van een professional van InteraktContour.


Intensieve behandeling vereist? Wonen met zorg

Loop je tegen meer problemen aan dan gedacht? Of worden je problemen erger en wil je werken aan je persoonlijke doelen? Wanneer je intensieve hulp nodig hebt in het dagelijks leven, is het mogelijk om bij een zorglocatie van InteraktContour te wonen. Hier woon je zelfstandig, maar met 24-uurs zorg van een professional direct om de hoek.


Tevreden cliënten bij InteraktContour

Er is steeds meer aandacht rondom hersenletsel. Kwaliteit van de zorg is wat bij InteraktContour altijd centraal staat. Uit het kwaliteitsrapport dat binnen het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg verscheen, blijkt dat clienten InteraktContour beoordelen met een:

  • 8,9 voor individuele begeleiding
  • 7,4 voor wonen
  • 8,9 voor dagbesteding
  • 7,8 voor behandeling


Vraag een gesprek aan en neem contact op

Blijf niet onnodig lopen met vragen. Er is altijd iets mogelijk. Van wonen met zorg tot individuele begeleiding en dagbesteding. Kom in contact met InteraktContour en wij bespreken de mogelijkheden.

Lees meer op interaktcontour.nl


Stuur ons een bericht Vragen? Bel ons: 0341 255 777
(elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur)