Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Kennis delen met professionals

We delen graag onze kennis over niet-aangeboren hersenletsel met professionals van andere zorgorganisaties. Lees hieronder meer over onze aanpak of onze cursus 'Breinbasics': een speciaal ontworpen training voor praktijkondersteuners en verpleegkundigen om meer specifieke kennis en vaardigheden op het gebied van niet-aangeboren hersenletsel op te doen. 

Lees meer over onze aanpak Breinbasics
 • Behandeling

  Voor mensen met complexe problematiek, met perspectief op verbetering.

  Lees meer
 • Maatschappelijke ondersteuning

  Professionele ondersteuning zodat iemand met hersenletsel zo lang mogelijk thuis kan wonen.

  Lees meer
 • Zorg en wonen

  24 uur per dag zorg nodig? Dit kan zowel in het eigen appartement als bij InteraktContour.

  Lees meer
Nieuws
 • Nummer 32 van de Goed Nieuws Krant is uit

  22 Oktober 2020

  Nummer 32 van de Goed Nieuws Krant is uit. Ook deze week weer vol blij en bijzonder nieuws. Zoals noodlijdend circus dat hulp krijgt, een paard gered uit zwembad en stratenmakers verrast door nachtelijke hulp. Natuurlijk ook een nieuwe fit & vitaal oefening, een lekker recept, een leuke knutseltip en een hersenkraker.

  Lees meer
 • Corona-update 19 oktober 2020

  19 Oktober 2020

  In de persconferentie van 13 oktober zijn door het kabinet strengere coronamaatregelen afgekondigd. In deze update leggen we uit dat dit betekent voor de dagbesteding en woonlocaties van InteraktContour.

  Lees meer
 • Weekprogramma 30 met activiteiten voor thuis online

  19 Oktober 2020

  Verwonder je over de wildernis onder water, geniet van een prachtig pianoconcert van Mariam Batsahvili en lach om Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten. Dit en meer vind je in het nieuwe online weekprogramma.

  Lees meer
 • Nieuw programma online dagbesteding

  12 Oktober 2020

  Train je brein in conditie met het online weekprogramma vol activiteiten voor thuis. Met deze week de online training HersenCoach van de Hersenstichting, bewegingsoefeningen met de armen en kunstenaar Sean Scully die vertelt over zijn ervaringen in de kunstwereld. Doe mee!

  Lees meer
Agenda
 • 04 Nov 2020

  Trefpunt Hersenletsel Lelystad 4 november 2020

  Waar? MFA Zuiderzeewijk, Waddenlaan 1 in Lelystad

  Iedere eerste woensdag van de maand kunnen mensen met NAH en mantelzorgers elkaar ontmoeten bij Trefpunt Hersenletsel  in Lelystad. Een plek voor informatie, om te ontmoeten en ervaringen te delen.
   

  Lees meer
 • 21 Nov 2020

  NAH Kaffee Epe 21 november 2020

  Waar? Buurthuis Vegtelarij Europalaan 48 Epe

  Het NAH Kaffee is een plek waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel elkaar kunnen ontmoeten in een rustige en prikkelarme omgeving. Een plek waar je jezelf kunt zijn en niet steeds hoeft uit te leggen wat niet-aangeboren hersenletsel is.

  We werken afwisselend met thema’s, waarbij ook gastsprekers uitgenodigd worden. ontmoeting en (h)erkenning staan centraal.
   

  Lees meer