Ik word vrijwilliger

Op veel locaties van InteraktContour steken vrijwilligers elke keer weer met heel veel plezier de handen uit de mouwen. De één is bijna dagelijks aanwezig, een ander komt liever een paar uurtjes per week.
 
Werken als vrijwilliger is dankbaar werk. Binnen InteraktContour is er voor ieder wel iets wat hem of haar bevalt. Het werk is dan ook zeer divers: van meewerken in de tuin tot koffie inschenken tijdens de pauze en van stallen uitmesten tot een spelletje schaak spelen.
 
Belangstelling om vrijwilligerswerk te doen?
Neem dan rechtstreeks contact op met de locatie waar je een handje wilt helpen. Je vindt de locaties in ons werkgebied.
 

Nieuws
 • Kwaliteitsrapport 2018: Kwaliteit met hersenletsel

  7 Juni 2019

  Ons Kwaliteitsrapport 2018 is afgerond en gepubliceerd. Een rapport waarin we toelichting geven op onze visie over wat kwaliteit van zorg is en hoe wij de kwaliteit van onze zorg zo hoog mogelijk houden.

  Lees meer
 • Woonlocatie in Almere muzikaal geopend

  5 Juni 2019

  Dinsdag 4 juni werd de Bellettrie, de nieuwste woonlocatie van InteraktContour in Almere, feestelijk geopend. De openingsceremonie werd verzorgd door nieuwe bewoners Claudia Burger en Frank Roders. Ook was er een klein optreden van Jurrian Keilholtz die samen met cliënten van de dagbesteding liedjes componeerde over leven met hersenletsel.

  Lees meer
 • Zwemmen voor mensen met hersenletsel

  29 Mei 2019

  Sportieve activiteiten zijn belangrijk voor herstel na hersenletsel. Daarom zwemmen cliënten van InteraktContour iedere donderdagochtend onder begeleiding in zwembad de Brake in Nunspeet.

  Lees meer
 • Sporten voor mensen met hersenletsel

  16 Mei 2019

  Cliënten van de dagbestedingslocatie van InteraktContour in Raalte sporten wekelijks bij sportcentrum Tijenraan in Raalte. De fitnesstraining die zij hier volgen helpt hen hun motorische vaardigheden en conditie te verbeteren zodat zij in het dagelijkse leven veel zelf kunnen blijven doen.

  Lees meer
Agenda
 • 17 Jun 2019

  Zinvol leven met ziekte of beperking

  Waar? Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99 3861 BK Nijkerk

  Naast de lichamelijke klachten van ziekte heeft ‘ziek zijn’ ook invloed in je verdere leven. Misschien kan het niet meer zoals het eerder ging. Hoe ga je om met deze verandering? Welke nieuwe wegen zijn er om je leven opnieuw vorm te geven?

  Lees meer
 • 19 Jun 2019

  NAH Avond voor mensen met hersenletsel en hun naasten

  Waar? Trefkoele+ Wim Heerinkzaal, Ruigedoornstraat 108, 7721 XG Dalfsen

  InteraktContour en mantelzorgteam Saam Welzijn organiseren bijeenkomsten voor mensen met Niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten.
   

  Lees meer

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van