Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Ik word vrijwilliger

Op veel locaties van InteraktContour steken vrijwilligers elke keer weer met heel veel plezier de handen uit de mouwen. De één is bijna dagelijks aanwezig, een ander komt liever een paar uurtjes per week.
 
Werken als vrijwilliger is dankbaar werk. Binnen InteraktContour is er voor ieder wel iets wat hem of haar bevalt. Het werk is dan ook zeer divers: van meewerken in de tuin tot koffie inschenken tijdens de pauze en van stallen uitmesten tot een spelletje schaak spelen.
 
Belangstelling om vrijwilligerswerk te doen?
Neem dan rechtstreeks contact op met de locatie waar je een handje wilt helpen. Je vindt de locaties in ons werkgebied.
 

Nieuws
 • Maatregelen coronavirus - update 29 mei

  29 Mei 2020

  Onlangs zijn versoepelingen aangekondigd in de maatregelen tegen corona. Op basis hiervan bepalen we nu per cliënt en locatie wat er mogelijk is.

  Lees meer
 • Goed Nieuws Krant nr. 11 is uit!

  29 Mei 2020

  Editie 11 van de Goed Nieuws Krant is uit! Deze week goed nieuws over koeien die zijn gered, een lama die eten rondbrengt, een pissebed van 245 miljoen jaar oud, hersengymnastiek en een nieuwe fit en vitaal oefening en hersengymnastiek.

  Lees meer
 • Digidagbesteding.nl bestaat 2 maanden!

  26 Mei 2020

  Mathilde Pelder van InteraktContour en Roy Milder van het Ideeënbureau Tapster ontwikkelden digidagbesteding.nl. Een platform voor zorgprofessionals, cliënten en hun naasten met tips en activiteiten voor zinvolle daginvulling.

  Lees meer
 • Nieuw programma met activiteiten voor thuis online

  25 Mei 2020

  Er staat weer een nieuw weekprogramma voor je klaar met leuke, afwisselende activiteiten om thuis je conditie, motoriek en geheugen te trainen.

  Lees meer
Agenda
 • 03 Jun 2020

  Trefpunt Hersenletsel Lelystad 3 juni 2020

  Waar? MFA Zuiderzeewijk, Waddenlaan 1 in Lelystad

  Iedere eerste woensdag van de maand kunnen mensen met NAH en mantelzorgers elkaar ontmoeten bij Trefpunt Hersenletsel  in Lelystad. Een plek voor informatie, om te ontmoeten en ervaringen te delen.
   

  Lees meer
 • 20 Jun 2020

  NAH Kaffee Epe 20 juni 2020

  Waar? Buurthuis Vegtelarij Europalaan 48 Epe

  Het NAH Kaffee is een plek waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel elkaar kunnen ontmoeten in een rustige en prikkelarme omgeving. Een plek waar je jezelf kunt zijn en niet steeds hoeft uit te leggen wat niet-aangeboren hersenletsel is.

  We werken afwisselend met thema’s, waarbij ook gastsprekers uitgenodigd worden. ontmoeting en (h)erkenning staan centraal.
   

  Lees meer