Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Ons aanbod

Perspectief op de toekomst
We helpen jou en de mensen om je heen graag te begrijpen wat er aan de hand is. Je leert tijdens de behandeling om te gaan met de veranderingen, grip te krijgen op je denken en doen en je gaat in beweging. Zodat je weer perspectief hebt op de toekomst.

Werk en dagbesteding
Welke mogelijkheden zie je, wanneer betaald werk niet meer lukt? We zoeken samen met jou naar een antwoord op die vraag. Jouw talenten en ambities zijn hierbij het uitgangspunt.

Ben je op zoek naar zinvolle daginvulling bij jou in de buurt? InteraktContour biedt op diverse locaties activiteiten aan, vaak in samenwerking met andere zorgaanbieders. Vrijwilligers én professionele begeleiders helpen jou je doelen te bereiken.

Waar vind je onze dagbestedingslocaties?

Zelfstandig wonen
Hoe kun je zo zelfstandig mogelijk thuis blijven wonen? Medewerkers van InteraktContour kijken samen met jou en je naasten wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Het aanbod is afhankelijk van de gemeente waar je woont. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.
 

24 uur per dag

Je kunt 24 uur per dag een beroep te doen op professionele zorg en ondersteuning van InteraktContour. Dit is soms mogelijk vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Het kan ook zijn dat je wilt wonen in een locatie van InteraktContour.

Waar vind je onze woonlocaties?

Zorg aanvragen
Wil je graag door InteraktContour verder geholpen worden? Meld je dan aan.

Contactformulier


Stel hier je vraag Bel ons: 0341 255 777
(elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur)
Terug naar boven