Ik ben mantelzorger

Iemand in je nabije omgeving heeft een ongeval, beroerte of bijvoorbeeld een hersenoperatie gehad. Eenmaal thuis merk je dat alles anders is dan voorheen. Wat is er aan de hand?

Hoe herken ik hersenletsel?
 • Thuis verder

  Hoe ga je om met de veranderingen? Hoe krijg je weer grip op je leven? We helpen je graag verder.

  Lees meer
 • Meedoen

  Leren, werken, dagbesteding; wat kun je en wil je nog? We helpen jou je doelen te bereiken.

  Lees meer
 • Wonen

  Zo lang mogelijk thuis wonen met de juiste zorg en ondersteuning? Dat kan, ook 24 uur per dag.

  Lees meer
Nieuws
 • Sporten voor mensen met hersenletsel

  16 Mei 2019

  Cliënten van de dagbestedingslocatie van InteraktContour in Raalte sporten wekelijks bij sportcentrum Tijenraan in Raalte. De fitnesstraining die zij hier volgen helpt hen hun motorische vaardigheden en conditie te verbeteren zodat zij in het dagelijkse leven veel zelf kunnen blijven doen.

  Lees meer
 • Marjo vertelt op radio 3FM over haar beroerte

  14 Mei 2019

  Marjo Karssen kreeg op 24-jarige leeftijd tijdens het uitgaan een beroerte. Vanochtend was zij samen met individueel begeleider Jeanette Pullen te gast in het 3FM radioprogramma ‘Sanders vriendenteam’ waarin zij vertelde wat haar is overkomen.

  Lees meer
 • Woonlocatie de Meidoorn zoekt chauffeur

  13 Mei 2019

  Vaak zijn cliënten door hun hersenletsel afhankelijk van georganiseerd vervoer en kunnen zij zonder vrijwillige chauffeurs de dagbesteding niet bezoeken. Daarom zoekt woonlocatie de Meidoorn een chauffeur op vrijwillige basis.

  Lees meer
 • Dagbesteding Zwolle zoekt vrijwilligers

  29 April 2019

  Nederland telt ruim 450.000 vrijwilligers in de zorg. Door toenemende kosten worden zij voor zorgorganisaties steeds belangrijker in de dagelijkse zorg en ondersteuning van hun cliënten. InteraktContour in Zwolle ervaart dagelijks hoe waardevol vrijwilligers zijn.

  Lees meer
Agenda
 • 22 Mei 2019

  Cursus NAH voor mantelzorgers 22 mei 2019

  Waar? Kantoor Caritas Urk, Singel 9a

  Als jouw naaste Niet Aangeboren Hersenletsel heeft kunnen er veel vragen ontstaan. Om meer te weten te komen over (de gevolgen van) NAH en hoe hier als naaste mee om te gaan, organiseert Caritas in samenwerking met InteraktContour, Revalidatie Friesland, Antonius Ziekenhuis, Hersenletselteam Flevoland  InteraktContour een cursus NAH voor mantelzorgers in Urk.De cursus is bedoeld voor mantelzorgers/naasten en geeft tijdens vier cursusavonden veel praktische informatie en tips. Er is ruimte om vragen stellen en je maakt kennis met lotgenoten.

   

  Lees meer
 • 21 Jun 2019

  Ontmoetingsavond in Deventer

  Waar? InteraktContour Dagbesteding Deventer Hercules Seghersstraat 1 in Deventer

  Je hebt een vorm van hersenletsel en je wilt graag mensen ontmoeten. Liefst met lotgenoten die begrijpen wat er met je aan de hand is. InteraktContour organiseert daarom elke derde vrijdag om de maand een ontmoetingsavond voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) bij dagbesteding Deventer, locatie Tamarinde aan de Hercules Seghersstraat in Deventer.

  Lees meer

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van