Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

CarenZorgt

Bij InteraktContour werken we samen met cliënten en hun naasten om de mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Daarover gaan we met elkaar in gesprek. Het zorgplan, zorgafspraken en rapportages leggen we vast in het elektronisch zorgdossier. Vanaf nu is dat ook toegankelijk voor cliënten. Via CarenZorgt.nl kunnen cliënten online hun zorgdossier inzien, afspraken bekijken en berichten met ons uitwisselen. Ook kunnen zij naasten toegang verlenen. Dit vinden wij belangrijk; het draagt bij aan een betere communicatie en samenwerking tussen InteraktContour, de cliënt en hun naasten en de eigen regie van de cliënten.

Je bent uitgenodigd om mee te kijken in het cliëntdossier van je naaste in CarenZorgt. Je hebt een mail ontvangen met daarin een link naar CarenZorgt om een account aan te maken. Hieronder vind je een handleiding over hoe je dit kunt doen en handleidingen over het gebruik van de verschillende functies in CarenZorgt.

Handleiding CarenZorgt voor naasten


Stel hier je vraag Bel ons: 0341 255 777
(elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur)
Terug naar boven

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van