Webinar: Herkennen en handelen bij NAH: de onzichtbare gevolgen

Webinar

Donderdag 9 december | 19.00 - 20.00 uur | online via Zoom |
(je bent niet in beeld) vanaf 20.00 uur beantwoorden we vragen.
Meld je hier kosteloos aan.Medewerkers van regio Raalte organiseren op donderdag 9 december om 19.00 uur een webinar over de onzichtbare gevolgen van hersenletsel in Zoom.

Onzichtbare gevolgen
De onzichtbare, cognitieve en emotionele gevolgen in de chronische fase komen vaak pas later aan het licht. Getroffenen krijgen regelmatig te maken met onbegrip in hun omgeving of zijn zelf nog zoekende naar een juiste balans. InteraktContour helpt mensen te leren omgaan met hun veranderde leven. Hoe beter je begrijpt wat er aan de hand is als zorgverlener of getroffene, hoe gerichter de juiste stappen worden bepaald. Met dit webinar geven we meer basisinzicht.

Over het webinar
Tijdens dit webinar gaan we dieper in op gevolgen die kunnen ontstaan na een beroerte of traumatisch hersenletsel. Je leert welke soorten gevolgen er bestaan en krijgt inzicht in hoe je bepaald gedrag kunt verklaren. We bespreken ook tips en adviezen in de omgang. Aansluitend heb je de mogelijkheid vragen te stellen aan de sprekers en een ervaringsdeskundige. Deelnemers zijn niet in beeld.

Voor wie
Dit webinar is interessant voor professionals die in hun dagelijks werk te maken hebben met niet-aangeboren hersenletsel of vermoedens daarvan. Mensen die in hun eigen leven geconfronteerd worden met niet-aangeboren hersenletsel zijn ook van harte welkom.Programma

19.00 uur - 20.00 uur: Webinar Onzichtbare gevolgen van NAH
20.00 uur - 20.30 uur: Live vragen beantwoorden

Aanmelden
Laat via dit formulier je gegevens achter en meld je gratis aan.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden.