Open dag behandellocatie Lelystad

open dag behandeling lelystad

Open dag Behandel locatie Lelystad voor professionals

Bij Behandeling Lelystad bieden we het Behandelprogramma Hersenz, een bekend behandelprogramma voor mensen met hersenletsel in de “chronische fase”.

In deze behandeling leren mensen omgaan met de gevolgen van hersenletsel, zoals communicatieproblemen, taalstoornissen, lichamelijke beperkingen, vermoeidheid, concentratieproblemen of psychische problemen. Er is ook aandacht voor verliesverwerking.

Je maakt kennis met dit programma via een presentatie en workshops. Daarnaast is er de mogelijkheid in gesprek te gaan met de behandelaren en ervaringsdeskundigen.

Workshop 1 Verder met afasie:

Voor mensen met afasie zijn er aangepaste behandelmogelijkheden binnen Hersenz. Hoe ziet deze behandeling eruit en wat levert het mensen op?

Workshop 2 Hersenletsel en Bewegen:

Tijdens deze workshop kom je meer te weten over de behandelmogelijkheden op fysiek en mentaal/ psychisch gebied d.m.v. psychomotore therapie en fysiotherapie.

Workshop 3 De impact van hersenletsel:

Binnen Hersenz krijg je inzicht en strategieën om beter om te kunnen gaan met de veranderingen op het gebied van o.a. gedrag, persoonlijkheid , energie en cognitieve functies.

Wanneer: Donderdagmiddag 29 september 2022

Hoe laat: Vanaf 15.45 uur inloop

Waar: Ravelijn 1-11 Lelystad

Interesse? Meld je dan gratis aan!

Direct aanmelden


Ken je anderen voor wie dit interessant is? Stuur de link dan gerust door.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden.