Online Workshop "Mini Design Sprint Dienstverlening VPT"

Design sprint

Hoe organiseer je duurzame dienstverlening op basis van VPT die aansluit op de behoefte van de cliënt thuis? In een Innovatie Design Sprint worden verschillende disciplines samengebracht om in hoog tempo een oplossing te vinden voor dit soort complexe vraagstukken.

Wil je dit zelf ervaren? Doe mee aan de online workshop "Mini design sprint dienstverlening VPT*". Tijdens deze 'mini-designsprint' gaan we aan de slag met een concrete casus van InteraktContour en de design sprint aanpak. De workshop wordt gefaciliteerd door Twynstra Gudde.

Wanneer: dinsdag 18 juni 2024 van 15:00 tot 17:00

Aan het eind van de workshop heb je inspiratie opgedaan om de VPT-dienstverlening beter in te richten én je weet wat een design sprint kan brengen.

Programma:

● Opening

● Wat is een design sprint

● Toelichting op de casus ‘Langer thuiswonen op basis van een VPT’ door InteraktContour en Zorggroep Oude en Nieuwe Land

● Aan de slag: verdiepen casus & mogelijke ideeën en oplossingen

● Hoe vertalen we dit naar de praktijk?

De online workshop vindt plaats via MS Teams. Je kunt je aanmelden via de deze link.

We hopen je daar te zien!

* Bij een 'volledig pakket thuis' (vpt) kiezen mensen voor één zorginstelling die alle zorg uit de Wet langdurige zorg (Wlz) bij hen thuis levert.

Contact

Hulp nodig? We helpen je graag!

Kom je er niet uit? Geen probleem. Wij zijn er om jouw vraag te beantwoorden. Op werkdagen bereik je ons tussen 08.30 uur en 17.00 uur.