Informatie inzake Coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

“De begeleiding is van hoge kwaliteit”

“Op mijn 40e verjaardag zei iemand tegen mij: nu begint je leven pas. Vlak daarna viel ik 15 meter van een stijger."

“Op mijn 40e verjaardag zei iemand tegen mij: nu begint je leven pas. Vlak daarna viel ik 15 meter naar beneden van een stijger. Vanaf dat moment zag het leven er heel anders uit, maar niet in positieve zin. Ik had een boomkwekerij, was getrouwd en had twee kinderen. Na de val had ik niet alleen een dwarslaesie, mijn hersenen waren ook beschadigd. Ik verloor mijn bedrijf, maar ook mijn gezin. Hersenletsel veranderde mijn karakter. Ik was emotioneel. Mijn vrouw kon dat niet aan en ging bij me weg. Mijn kinderen zag ik ook nog maar weinig. Na een lange revalidatie kon ik niet meer zelfstandig wonen.

Sinds 4 jaar woon ik in een appartement op Woonlocatie de Obelisk in Emmeloord van InteraktContour. Ik vind het hier fijn. Ik heb een ruim appartement dat ik zelf heb ingericht. De begeleiding is van hoge kwaliteit. Ik heb als doelstelling om over een paar jaar zelfstandig te gaan wonen, stap voor stap werk ik daar met behulp van de begeleiders naar toe. Verder heb ik goed contact met een aantal bewoners hier. We komen bij elkaar over de vloer voor een kop koffie. Ik ontmoet ook mensen op de dagbesteding en in de kerk. Mijn dochter zie ik gelukkig weer regelmatig. Als ik mijn leven een cijfer moest geven, zou dat weer een ruime voldoende zijn.”

Johan Bastianen (52)

Contact

Postbus 128
8070 AC Nunspeet
T. (0341) 255 777
E. info@interaktcontour.nl

Social media

Partner van
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlInteraktContour is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

InteraktContour

(0341) 255 777 info@interaktcontour.nl Postbus 128
8070 AC Nunspeet
Partner van