Informatie inzake coronavirus
Lees meer over de laatste ontwikkelingen

Informatie inzake coronavirus

Wij houden je regelmatig op de hoogte omtrent de gevolgen van corona voor InteraktContour en haar cliënten.

 • Versoepeling coronamaatregelen 17 juni 2021 00:00

  We zijn blij dat landelijk de eerste stappen naar een samenleving zonder coronamaatregelen zijn gezet. Vanaf 15 juni zijn bij InteraktContour de volgende versoepelingen ingegaan :

  Lees meer
 • ​Vaccinatietempo moet omhoog! 15 februari 2021 14:33

  InteraktContour heeft vandaag naar brancheorganisatie VGN en patiëntenvereniging Hersenletsel.nl een signaal afgegeven dat het vaccineren van cliënten van onze woonlocaties door huisartsen te langzaam gaat.

  Lees meer
 • Eerste bewoners tegen corona gevaccineerd 27 januari 2021 19:25

  Vandaag is bij InteraktContour gestart met het vaccineren van bewoners tegen het coronavirus. Bewoonster José van woonlocatie Spikvoorde in Deventer kreeg als eerste het vaccin toegediend.

  Lees meer
 • ​Aangescherpte coronamaatregelen – update 22 januari 2021 22 januari 2021 14:26

  In de persconferentie van 20 januari zijn nieuwe coronamaatregelen bekend gemaakt. In deze update lichten we de voor InteraktContour belangrijkste veranderingen toe.

  Lees meer
 • ​Vaccinatie cliënten InteraktContour vanaf 25 januari 21 januari 2021 17:24

  Maandag 25 januari start de landelijke coronavaccinatie van cliënten op kleinschalige woonlocaties binnen de gehandicaptenzorg, waar InteraktContour onder valt. Dat is goed nieuws omdat onze cliënten tot de kwetsbare groep behoren.

  Lees meer
 • ​Bovenregionale samenwerking cohortverpleging 11 januari 2021 17:43

  Aveleijn, De Twentse Zorgcentra, Estinea, InteraktContour, en De Lichtenvoorde hebben opnieuw bovenregionale samenwerkingsafspraken gemaakt over cohortverpleging van cliënten met corona.

  Lees meer
 • ​Aangescherpte coronamaatregelen 23 december 2020 11:40

  In aanvulling op de maatregelen die wij op 19 oktober communiceerden, hebben wij de bezoekregels en quarantaineduur aan de landelijk geldende maatregelen aangepast.

  Lees meer
 • Woon- en behandellocaties en dagbesteding blijven open 14 december 2020 20:06

  De woon- en behandellocaties en de dagbesteding van InteraktContour blijven open. Op dinsdag 15 december volgt er meer informatie over de gevolgen van de aangescherpte coronamaatregelen van de overheid.

  Lees meer
 • Nieuw dagbestedingsprogramma online 16 november 2020 13:40

  Breng deze week een virtueel bezoek aan het Pergamonmuseum in Berlijn, bak zelf speculaas of neem een kijkje in de wildernis onder water. Bekijk deze en andere interessante dagbestedingsactiviteiten in het nieuwe online weekprogramma.

  Lees meer
 • Nieuw weekprogramma met activiteiten voor thuis 2 november 2020 00:00

  Een nieuw weekprogramma met activiteiten voor thuis staat online. Met deze week een virtueel bezoek aan het Buckingham Palace in London, een interview met Rob de Nijs, jazz met Herbie Hancock en fit & vitaal oefeningen.

  Lees meer
 • Corona-update 19 oktober 2020 19 oktober 2020 16:18

  In de persconferentie van 13 oktober zijn door het kabinet strengere coronamaatregelen afgekondigd. In deze update leggen we uit dat dit betekent voor de dagbesteding en woonlocaties van InteraktContour.

  Lees meer
 • Weekprogramma 30 met activiteiten voor thuis online 19 oktober 2020 08:22

  Verwonder je over de wildernis onder water, geniet van een prachtig pianoconcert van Mariam Batsahvili en lach om Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten. Dit en meer vind je in het nieuwe online weekprogramma.

  Lees meer
 • Nieuw programma online dagbesteding 12 oktober 2020 10:38

  Train je brein in conditie met het online weekprogramma vol activiteiten voor thuis. Met deze week de online training HersenCoach van de Hersenstichting, bewegingsoefeningen met de armen en kunstenaar Sean Scully die vertelt over zijn ervaringen in de kunstwereld. Doe mee!

  Lees meer
 • Mondneusmaskers op alle locaties van InteraktContour 1 oktober 2020 09:30

  Gezien het stijgende aantal coronabesmettingen en onze inschatting dat dit de komende maanden nog zal toenemen, willen we onze medewerkers en cliënten optimaal beschermen. Daarom dragen medewerkers vanaf nu mondneusmaskers binnen alle locaties van InteraktContour. Ook naasten en overig bezoek wordt verzocht een mondkapje te dragen.

  Lees meer
 • Nieuw weekprogramma online dagbesteding 29 september 2020 10:22

  Ben je benieuwd naar het verhaal van Margôt Ros over haar hersenletsel? Wil je leren hoe je mooie foto’s met je smartphone maakt? Of genieten van de prachtige liedjes van Claudia de Breij? Volg dan het nieuwe weekprogramma van online dagbesteding.

  Lees meer
 • In beweging met online dagbesteding 22 september 2020 19:01

  Deze week is het de Nationale Sportweek. Ook thuis kun je je conditie en lichaam trainen. In het weekprogramma van online dagbesteding vind je daarom verschillende bewegingsoefeningen. Kom in beweging en doe mee!

  Lees meer
 • Weekprogramma 24 met activiteiten voor thuis staat online 7 september 2020 15:25

  Een virtueel bezoek aan het MoMA, lachen om Tineke Schouten en het trainen van je benen. Dit en meer vind je in een nieuw weekprogramma van online dagbesteding.

  Lees meer
 • Nieuw weekprogramma met activiteiten voor thuis 31 augustus 2020 00:00

  Een nieuw weekprogramma met dagbestedingsactiviteiten voor thuis staat voor je online. Met deze week een documentaire over Tom Dumoulin, een concert van het Orkest Van Het Oosten en een virtueel bezoek aan museum Lakenhal in Leiden.

  Lees meer

Heeft u vragen of opmerkingen?

T: 0341 255 777